Amintirile Turistilor

 

        In 31.07.2015 am inceput un Registru cu amintirile turistilor care  trec pragul Cabanei Cetatile Ponorului.

      M-am gândit sa le notez si pe site, pentru ca cei care si-au așternut găndurile pe hârtie să îsi poată aminti de momentele frumoase din vacanță si alte persoane, care inca nu au ajuns la Cabana, să le poată citi .

     Imi face mare placere sa le notez si sa incerc sa imi reamintesc de tti cei care si-au asternut aici gandurile. Ma incarc cu energie pentru a putea continua toate activitatile de aici si pentru a puea sa-i bucuram pe toti cei care netrec pragul si sa-i determinam sa revina.

 

31.iulie 2015

        Cabana este situata strategic, in mijlocul unei zone splendide, cu potential turistic imens, mai ales pentru amatorii de drumetii. Daca tinem cont de infrastructura existenta, conditiile de acomodare sunt mai mult decat decente, putinel minusuri fiind suplinite de personalul extraordinar. Este deja al doilea an consecutiv cand revenim aici si vom reveni oricand cu placere, intrucat mai avem multe locuri de vazut.

                                                                                Un grup de tineri galagiosi din Constanta

05.08.2015

      Revenim cu drag pentru a treia oara la Cabana Cetatile Ponorului. De fiecare data am gasit aici îmbinarea armonioasă  între atmosfera autentică de cabană de munte. dar și confortul peste media zonei oferit de condițiile de cazare. După o tură prin Cetatișe Ponorului, Cheile Galbenei, Lumea Pierduta sau Cheile Somesului Cald revenirea la cabana unde ne aștepta cina din ciorbele doamnei Maria, ne-a redat pofta de drumeție pentru ziua urmatoare. Va multumim Livia, Delu si Liviu si domnei Maria pentru ca ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Speram sa revenim curand!

                                                                               Elena si Catalin, Traseiști din București

08.08.2015

         O vacanță de neuitat pentru cei 4 Popovici și cu siguranță un inceput al iubirii de trasee montane și de aventura al Mariei si al lui Andrei. Va multumim pentru tot. Și lui Buni pentru masă - exceptional !

                                                                              Fam. Popovici Florin si Daniela

08.08.2015

        Dragă Delu,

       Eu sunt Aura. Da, da ... Este pentru prima data cand vin aici in Apuseni, dar am rămas placut surprinsă. berea și pălinca de coarne au fost dumnezeiești. V-ma cântat în fiecare seară, asacă dragă domnule Delu îmi sunteți dator cu un sejur gratuit aici la matale.  Când voi ajunge o mare cântăreață îmi voi aminti că am fost odata la o cabana din Apuseni la un fuker și i-am cântat și mi-a dat o bere. Va mulțumesc pentru tot si voi mai reveni curand la matale. Să fii sanatos și să ai baftă in tot ceea ce faci.

                                                                               Aura Iova, Calin, Bacău


 09.08.2015

        Apuseni 2015

       S-a încheiat . Cineva de aici spunea că MASH-ul și Tabăra de la Bacău sunt singurele certitudini aici. Dacă este așa, acest lucru se datorează și căldurii cu care suntemprimiți aici an de an. Doamna Maria, Liviu, Livia și în cele din URMĂ Domnu Delu nr fac să ne simțim de fiecare dată ca acasă. Așa că aventura va continua sau vorba elevilor mei: NO KEEP CALM CĂ MEREM LA DELU.

                                                                              Marian, Carmen, Razvan

Tot 09.08.2015

     Departe de lumea dezlănțuită

     Dacă GPS-ul si aplicațiile meseriașe isi găsesc puncte și linii în toate direcțiile, rareori punctele rămân și în inima plimbăreților. No. iacă, dragă gragii noștri că aci ajunge-vom oricând fară tehnologii sofisticate, chemati de tihna locului, dar mai ales de căldura gazdelor.  îi fain. foarte fain. cel mai fain, de încărcat inimi. suflete, minti. Deci MUSAI revenim! Departe de lumea dezlănțuită, la înlănțuirea descătușată a naturii. Mulțumim!

                                  Bianca, Dragoș & Alin. Ștefan, Răzvan, Sergiu, Bubu, Ioana, Alexandru, Andrei, Ilinca, Tudose

9.08.2015

      Chitară. Foc. Muzicuță. Semnul care nu ne lasă să folosim uscătorul de păr. Lațuri.Piatră! Pantă de scuipat plămânii. Cea  mai bună ciorbă. Afinată. Delu: încă o bere mai merge. Hai când scoatem tulnicul? Puii mei! @ milioane metru! Acestea fiind doar câteva dintre lucrurile pe care le așteptăm ce el grande ENTUZIASM chiar și pentru a 5-a oară când venim aici. Ți-ar plăcea sa fii un bob de cafea? - cum ar fi să fii domnu Delu? În puii mei termină cu prostiile. Multumim foarte foarte mult pentru toate amintirile plăcute pe care le-am creat an de an.

                                                                           D !  Adelina, Matric, Georgiana, Ovidiu