Pádis Menedékház - Nyereg Hair - Sima Guard - Valley Gardisoara - Stone Faluban Házat

Mark:  triunghi albastru  kék háromszög

Időtartam:  3 óra (dus!)

Chalet-től Pádis kövesd az utat fogja Ic Ponor a szint görbét, menj kb.  ½ óra megkezdése után a nyereg között, Magura zúzódások és Motului egyház leereszkedni tovább jobbra, szintén a megyei út, és végül eléri a nyeregbe, ahol az út írja le Hair hajtűkanyar balra.

Továbbra is kövesse a jelzéseket jelölés az útvonalat, mielőtt az úton, hogy a közép-és kb.Elvesztése nyereg 300m jutunk azon a ponton, ahol az út elkezd mászni meredeken jobbra.

Még mindig megy előre a szinten görbén keresztül a réten kb.  500m, közelében található esztena mi maradt, mássz szélén a lucfenyő erdők utána bejutni, ahol látjuk a sima Gárda, a füves fennsík, tele számos dolinák és dolinák.

Előre tekintve, az ő tartja az általános szintű görbét, a keleti oldalán sima Gárda mintegy 300, majd leereszkedni egy másik csúcs alatt állt Gardisoara, illetve erdős ami alakítják jogunk (nyugat).Mindez találni a szemét, és egy állandó vízzel lyukat néhány fenyő alá a védjeggyel ellátott.

Az ő származású jelek után jelölés  triunghi albastru  kék háromszög alján egy völgy inerbate meghaladta a kb.300 m. fűrészmalma, még mindig megy előre az utat a föld homályosan, menj le egy kicsit és a határon egy másik erdei úton érkező balra.

Mi jobbra továbbra is ezen az úton követő völgyben Gardisoara, át három oldalsó völgyek csökkenő a jobb oldalon a völgy Gardisoara, kereszt az aszfaltozott úton (kb. 1 km-re a völgy bejáratánál), hogy kísérő mellékfolyója a lejtőn Gardisoara elhagyta a völgyben, és kb.  ½ - ¾ óra múlva érkezünk, közel a barlang száját tiszta vízzel Guard található a jobb oldalon a völgy.

Ebből a barlangban jön nap Gardisoara völgy víz eredete száraz ide.  Itt, közel a barlang található, és úgy tervezték, hogy egy bank.  Az út a barlangba megy lefelé a bal oldalon a völgy, menj kb.  Sura 10 percre Kings-barlang (található a szemközti oldalon a völgy), határon egy patak jön ki a kunyhóból Ghiobului Izbucul még menni kb.  1km, és mindannyian az úton találkozásánál a völgy Gardisoarei másodlagos völgy érkező bal oldalán a völgy.

Innen, miután az úton, menj kb.  200m barlang Coiba Mica (eléri a barlang van, hogy lefelé kb. 30m a völgybe), folyamatosan az úton, és kb.  1km Coiba érkezünk a bejáratnál a falucska a Kis-Kő Ház közelében two fűrésztelep.  Innen terjedt a jobb utat jelölt jelei levezetése vezet Coiba Mare barlang.Ez lenyűgöző, nagy portál kb.  25m.