Pádis Menedékház - Réti Round - Cold Spring - Elveszett Világ

Mark:  cruce galbena  sárga kereszt

Időtartam:  2 óra (kerek)

Az út kezdete előtt a Chalet Padis.  Innen kövesse a jelzéseket megjelölni  cruce galbena  sárga kereszt az úton, amely végigfut a mellékletek utastérben, átkelés után kb.  ½ óra megkezdése után Garjoaba Valley, kövesse a nyomot folyamatosan végig a völgyben lejtőn lenyűgöző Tranghiesti megy át a réten prersarata a dolinák, az alján, amely sok spruces megfelelnek jövök változatát útvonalak 5. és 6. , meg kb.  50m a fenyvesek, majd kap útvonalakon, ahol kétfelé válik Kerek Rét: a folytatás előtt útvonalak 5 és 6 (variáns használt zuhanyzó), és menj balra a mi útvonalat.

Ezután menj balra, kezdeti szinten görbe egy vegyes erdő, majd a gerincen, amely elválasztja a völgy medence a medencében Bradetanului sötét pusztulás, ereszkedünk tovább hangsúlyozta az erdőben, menjen végig a keleti végén Poiana Ponor és a Itt egy utolsó lefelé dombon kb.  ¼ óra minket az erdei úton Bear Valley.

A folytatáshoz utunkat, átkelés a Medve-völgyi sziklák, a víz, hagyja, hogy a bal oldali Izbucul nevű Cold Spring, mássz a bal oldalon a völgy kiszélesedett Bear egy sziklás völgy, még mindig vezet út, akkor is bizonyítja egy erdei út és egy erdei tisztáson kb.  Cold Spring ¼ óra múlva megérkezünk egy elágazás útvonalat: mielőtt a fő útvonal és továbbra is lesz hagyott nyomot jelölt jelei átirányítás kátyúban a kátyúban fedett és úttörői.  Ezt követően dertivatie elérheti kb.  10 perc alatt közel két gödrök, ami bár igen kis mérete még mindig nagyon szép.

Majd miután visszatért a fő út, menj tovább jelek után jelölés  cruce galbena  sárga kereszt az erdőn, mozogni Gemanata kátyúban egy 82M függőleges, a további emelkedés a bükkös, fenyvesek, majd a VSA fog végül egy erdei út megy jobbra.  Innen követi ez az út a jogot.  kb.  10m után egy rövid lefelé dombon jobbra, kapunk kb priun erdőben.  5 percig a szájában fekete kátyúban mély kb.  108M.