Circuit Sárga

A kijelölt ösvényeken: Pádis Menedékház - Forest Glade Ponor-Way Létra - Cabana Fortress Ponor - Kátyúban Bortig - Izbucul Galbani - Gorge Sárga - Virág Réti - Live Fire - Kő Sárga - The Stables - Vendégház Padis

Mark:  punct galben  sárga pont

Időtartam:  9 - 10 óra

A részt  Scarita Ponor Fortress Chalet lásd az útvonal itt  .

Az erdei út létrán - Cab.  Ponor városok követjük jelek jelölés  punct galben  sárga pont lefelé az erdőben a lucfenyő, hagyja, hogy a helyes  utat  , amely leszáll a város Ponor, kövesse a nyomot több mint Cetatile Ponor és kb.  ½ óra az erdei út létra - Cabana erőd újra találkozunk Ponor  útvonalat  , ami a Dolina III mellett megállt és egy jelző poanou.

Ettől kezdve folyamatosan jelölés minden utat az erdőn át, végül elhagyja a  kör utat Ponor Fortress  (amely visszatér a Cab. Pádis erkély a vár Ponor), továbbra is mászni, a bal oldalon, a területen való ritka erdőben, majd egy bükkös követően az utat, hogy jobbra fordul, majd kb.  40 perc a táborból dolinák fölött címere a Mount Bortig III.

Innen terjedt a jobb utat jelölt levezetés (  punct galben dublu  Dupla sárga pont), ami kátyúban Bortig (kb. 40 m mély, a második legnagyobb gleccser után Európa Szkerisórai gleccser).

Miután láttam ezt a célt, meredek lejtőn vissza a fő útvonal az erdőben, miután jelek jelölés az út is bizonyítja, tartsa a régi erdei úton, a következő szint görbe egy közös Faget és kb.  ¾ órán Bortig kátyúban, érkezünk egy elágazás az út, az alapértelmezett elérési út: mielőtt egy változata megy közvetlen útvonalat Meadow Flower, a sárga és erkélyek a bal oldalon megy egy elterelő útvonal Galbenei kulcsokat, mindezt Meadow Flower (ez a verzió is követni fogja, és új).  Ha továbbra is így utunkat lefelé a bal oldalon kb.  100 m, hogy az ágy a Sárga-völgy, vesszük az utat a további felfelé, a jobb oldalon, majd jön Izbucul Galbena.

Ez jelentős lefolyó vizek karsztos elvesznek a barlang vár Ponor.  Ettől a ponttól kezdve, majd a tavasszal megy az egész lánc folyamatosan szinten görbe az erdőben a bal oldalon a völgy kb.  ¼ haladja meg a veszélyes át lefelé a lánc, hagyja, hogy a jobb-barlang Ponor Galbena elveszett, és innen még egy utolsó lefelé dombon át a bükkös, majd egy kavics lejtőn megint kimaradt a völgy Sárga.  A jobb oldalon látható a víz jön ki a völgy a barlang szájához és vízesés összeesik kb 10m Fan (Water Valley Galbena, elvesztése után az útvonal földalatti barlang Ponor, majd ismét a felszínre alkotó kaszkád említett) .

A vízesés megy a bal oldalon a völgy felett egy része lánc hossza 250 m, mindig kövesd az utat a sziklafal, hadd fel a bal oldalon jelölje meg a völgy, ahogy a völgyben, találkozunk a maercajul újra, hogy egy nehéz része kábelt, ahol meg kell mászni a sziklafal, haladni a pálya mentén a völgy kb.  10 perc és mi érkező erdei út Luncsoara erdei tartományban, közel a összefolyásánál-völgy és a Valley Sárga Luncsoara.

Innen követi ez az út jobbra át a hídon Galbena konkrét, hadd kanyarban jobbra jel (  punct galben dublu  ) Ez megy vissza a fő nyomvonal, kövesd az utat a további, lefelé, a jobb oldalon a völgy, menj kb.  1km összefolyásánál száraz völgy érkező bal oldalán Galbena hagyja jobbra, majd egy erdei utak kétfelé válik: jel a folytatás előtt nyomvonal  triunghi galben  sárga háromszög (nekünk kíséretében összefolyásánál Luncsoara sárga) és jobbra egy erdei út menti el utunk.

Következő követi ez az út jobbra, mi jobbra újra (kb. 10m a kanton) egy másik nyomvonal, hegymászás a nyílásokon keresztül a Flower Meadow és kb.  ¼ ideje, hogy megfeleljen Galbennei völgy kantonban a fő útvonalon érkező Galbenei erkélyekkel.  Ez a pont jelöli a pole jelzi, hogy megadja nekünk Néhány indikációban, beleértve  uermatoarea:,, az élet tűz, 2:00.''  Van egy forrás ahol ez megér egy, mert azt várjuk, hosszú felmászni a Glacier Living Fire.

Innen mászás után jelei jelölés  punct galben  sárga pont, megkerülve egy csoportja nyírfák a jobb oldalon, folyamatosan az út szintje görbe is kiemelte, lépni, a bükkös, majd egy réten, hogy húzódik az ösvény, még hegymászó a bükkös, átlépő egy tisztás, kisebb, és így végső meredek mászás, hogy úgy kb.  ½ órával kapunk Live Fire gleccser.

A turisták csak a hozzáférést a barlang bejáratához, amely úgy van kialakítva egy fából készült terasz.  Innen láthatjuk a gleccser is, amely a harmadik legnagyobb Európában, miután Szkerisórai és Bortig ghetarele barlangok.  Délben, a fény belép a barlangba egy ablakon keresztül, és kap egy természetes vöröses színű (innen a név jön Live Fire).

Miután megfigyelt gleccser nyomvonal vissza a fő nyomvonal, kövesd az utat a szinten görbe és kb.5 percre a gleccser nyomvonal villa: mielőtt a fő útvonalat jelölt  punct galben  sárga pont a jobb és lazítsa utat jelölt levezetés (  punct galben dublu  ) Ez megy a kő Galbena.  Miután ezen az úton jutunk jobbra kb.  ¼ időpontban a kő Galbenei kilátó.

Innen nyílik egy széles nézet: a háttérben látható, hogy a csúcspontja Bihar hegység Cucurbata High Peak (1849m) és egy előtér látható, a bal oldalon a völgy, ahol a sárga és a jobb Ruginoasa Pit Pit rozsda, majd Láthatjuk a csúcsok és Tartaroaia Giunasu (lehet ismerni sok tisztásokon körülötte).  A jobb oldalon a Glade-völgy sárga virágok és rétek látható kapcsolni virágok.

Miután megcsodálták a nézetet követi kanyarban jelek belépő az erdő ismét hagyjuk egy elterelő jogot, hogy a vezet kátyúban Bortig, a nyomvonal, és kövesse kb.  ¼ eléréséhez szükséges idő egy tisztásra, és a nyugalmi hely, ahol az indikátor panel fő trsaseul találkozunk.  A tisztás jobb partján vesszük könnyű mászni az erdőben, akkor osztott után ¼ órával nyomvonal jel és piros sáv le az erdei luc itt végül eléri az erdei úton a völgy város közelében, a kemping  A,, The Stables''.

Az  adag,, A Stables''-Chalet  Pádis lásd pályán  áramköri Ponor Fortress  .